Harmincadik Tanévkezdés

Harmincadik Tanévkezdés Déván!!

Jó hír!  Magyarországon működő Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a gyermekeink barátainak egy közös buszos zarándokutat szervez Dévára, a HOMM utazási irodával a harmincadik tanévnyitóra. Budapestről a járat szeptember 15-én délután indul, és vasárnap, 17-én a déli hálaadó szentmisét követő ebéd után fordul vissza! A menetidő a határral együtt, az autópályán kb. 5-6 óra! Déván, a jelentkezőknek két éjszakára szállást biztosítunk!

A hajdani gyerekeink közül sokan telepedtek le az anyaországban, vállaltak akár 3-4-5 gyermeket is, őket is szeretettel hívjuk, várjuk családostól a hajdani Otthonukba! Örvendenék ha a nagyra nőtt gyermekeink és a gyermekeink barátai, támogatói szépen szervezetten, együtt  el tudnának jönni hozzánk, és közösen tudnánk Istennek a hosszú, küzdelmes, gyönyörű évekért hálát adni!

Szeretettel hívlak, gyertek lelkesítsük, bátorítsuk a tanév első napjaiban a diákokat,  a nevelőket és önmagunkat az előttünk álló mindennapi feladatok vállalásához, eredményes végzéséhez! Örömteli várakozással, Csaba t.

A zarándoklatot Szabó Nagy Enikő, az alapítványunk kurátora szervezi, a részleteket vele kell egyeztetni:  szneniko17@gmail.com; tel: 0036 303889224

Kép: Déván angyalok várnak.