Ha virágot kapok…..

Déván, június 3-án szombat délután, egy őszinte kerekasztal beszélgetésre hívom mindazokat akik bántalmazott, utcára lökött csonka családokat gondoznak! Természetesen nem csak a szakembereket, de a téma iránt érdeklődőket is várjuk!
Örömmel hívom az újságírókat, a szakembereket, hajdani bántalmazott nőket, férfiakat, (mert ilyen is van) egy őszinte beszélgetésre! A kollégáimmal, az árkosi kedves nővérekkel több száz ilyen bántalmazott, magára hagyott nőt fogadtunk be, jó lenne őket is meghallgatni! Június 3-án szombat délután, 16.00 órától szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nem szeretnék egy értelmetlen látvány pankrációt szervezni, ezért házifeladat is lesz azoknak, akik a kerekasztal mellé fognak ülni!
Nagy tisztelettel kérdem, hogy Ön fogadott be a családból elhajtott, kiesett, hajlék nélküli nőt? Budapesten, de egész Kárpát-medencében sajnos sokan vannak olyanok, akik sodródnak, és egészen biztos, hogy még sokan lesznek, ha sokáig tart ez a háború! Amennyiben, nincs ilyen tapasztalat akkor menjen ki az állomásra és hívjon meg egy hajléktalant egy kávéra, üljön le vele egy beszélgetni. A kávézás után vigye el egy vendégházba, hadd fürödjön le, őn meg vásároljon neki szép tiszta ruhát, vigye el a fodrászhoz, majd vacsorázzanak meg… Beszéljék meg: hogy hogyan tovább, milyen lehetőségek vannak? Ha nincs más megoldás, akkor hónapokra, akár évekre (míg talpra nem áll)  adjon meg mindent, neki és a gyerekeinek, ami a létéhez szükséges! Természetesen úgy, hogy ehhez nem ad önnek az állami hatóság egyetlen forint, vagy lej támogatást…
Aki már egy kávét elfogyasztott egy ilyen sodródó, hajléktalan emberrel, az már jó jegy, azt szívesen várom. A kollégáim sok-sok ilyen csonka családot befogadtak, így egészen biztos, hogy ők ott lesznek az asztal mellett!! A médiára számítok, bármilyen kérdést fel lehet tenni!

Szeretettel, Csaba t.

Részvételi szándékodat jelezd: Palko Ceciliának <ceciliapalko@yahoo.com>