Fördervereins St. Franziskus e.V

Az alábbiakban küldjük a június 4-i taggyűlésünk összefoglaló anyagát.

Mellékeltük továbbá az új szórólapunkat magyar és német nyelven egyaránt. Tisztelettel kérünk benneteket, hogy továbbítsátok minden olyan ismerősötöknek, akik szívesen segítenék vagy nyomon követnék a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, illetve a mi egyesületünk munkáját.

Levelünk tartalmaz ezen felül egy un. projektkérvény lapot. Ezt abból a célból készítettük, hogy amennyiben az egyesültünkön keresztül szeretnétek támogatni a dévai alapítványt, ezt az űrlapot töltsétek ki először és juttassátok el hozzánk. A jövőben csak ezen az úton tudjuk felvenni az indítványotokat.

Az elmúlt rövid időszakban – hála a lelkes együttműködéseteknek – már sok mindent elértünk, és a jövőben még többet szeretnénk tenni az erdélyi gyermekekért.
Az ö és Csaba testvér nevében is hálásan köszönjük a segítségeteket és kérjük a Jóisten áldását rátok és családotokra.

Szeretettel: Huber István, Stefan Kortmann és Duszin Ádám

————————————————————————————

Liebe Mitglieder des Fördervereins St. Franziskus e.V.,

bitte entnehmt aus dem Anhang das Protokoll und die Präsentation von unserer 1. Mitgliederversammlung am 04. Juni in München.

Im Anhang findet Ihr unseren neuen Flyer auf Deutsch und Ungarisch mit dem Anmeldebogen zu unserem Förderverein. Ihr könnt gerne diesen Flyer an alle Interessenten aus Eurem Bekanntenkreis weiterschicken.

Wir haben außerdem die Vorlage unseres Projektsteckbriefs angehängt. Bitte dieses Formular benutzen, wenn Ihr ein neues Deva-Projekt durch unseren Förderverein abwickeln möchtet.

Wie besprochen, eine vorzeitige Abstimmung mit dem Vorstand ist eine Grundvoraussetzung für alle Projekte des Fördervereins.

Wir haben schon vieles erreicht und haben noch mehr vor! Die Kinder, die Mitarbeiter  und Bruder Csaba bedanken sich und freuen sich über Eure Unterstützung!

Wir bedanken uns ganz herzlich für Eure Teilnahme, Euer Beten und ermutigende Worte zu unserer Versammlung!

Viele Grüße

Stephan Huber, Stefan Kortmann und Ádám Duszin