Dedikálás Budapesten

Böjte Csaba ismét Budapesten – beszélgetés és dedikálás

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani az Első Ünnepi Könyvvásár kiemelt programját, Böjte Csaba testvér látogatását. December 4-én szerdán, délelőtt 11 órakor Csaba testvér ellátogat a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán felállított sátrunkba, ahol útravalót ad a karácsonyt megelőző elmélyüléshez, az ünnepekre való felkészüléshez, valamint átveszi a vásár szervezőinek ajándékát a dévai Szent Ferenc Alapítvány számára.

Szeretnénk, ha az olvasás élményét minél több gyerek átélhetné, és a könyvek a mindennapi környezetük részévé válhatnának, ezért az Első Ünnepi Könyvvásáron minden megvásárolt gyerekkönyvhöz hozzáteszünk még egyet, és az így összegyűlt könyvadományt eljuttatjuk a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonaiban élő gyerekekhez. A közönségtalálkozón Csaba testvér az ünnepvárásról is mesél, és dedikálja a Helikon Kiadó gondozásában megjelent köteteit.

Az utóbbi időben egyre többen gondolják úgy, hogy a karácsony az egymásra figyelés, a maradandó élmények, az együtt töltött idő és a személyre szabott, gondosan kiválasztott meglepetések ünnepe, ezért egyre többen választják a könyvet, ha karácsonyi ajándékot keresnek. E gondolat jegyében egyedülálló kínálattal nyílt meg 2019. november 22-én az ország Első Ünnepi Könyvvására a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán. A Helikon, a Jelenkor, a Kolibri, a Libri, a Park, a Kalligram, a Scolar és a Jaffa Kiadó könyvújdonságokkal, sikerkönyvekkel és szerzőikkel, diafilmekkel, beszélgetésekkel, felolvasással, családi programokkal és jelentős kedvezménnyel várja az olvasókat.

www.elsounnepikonyvvasar.hu

Amennyiben további információra van szüksége, kérem, válaszlevelében jelezze.

Előre is köszönjük szépen a segítségét!

 

Üdvözlettel,

Pál András ǀ sajtóreferens

Helikon Kiadó ǀ Szenzár Könyvek ǀ Trubadúr Könyvek ǀ Bookline Könyvek ǀ Jelenkor Kiadó ǀ Kolibri Kiadó ǀ Libri Kiadó ǀ Park Könyvkiadó ǀ Diafilmgyártó

e-mail: pal.andras@helikonkiado.hu

helikonkiado.hu