Meghívó a nagyszerdai keresztútra

Kedves Csaba Testvér és Munkatársak!
Sok szeretettel hívunk minden munkatársat, – kicsit és nagyot-, minden kedves támogatót, tanárt, tanítót és természetesen házaink gyermekeit is április 17-én 11 órától tartandó keresztúti ájtatosságra és az azt követő szentmisére, a Boli barlangba. Gyertek, nagyszerdán, mint egy nagy család emlékezzünk meg  közösen Jézus szenvedéseiről és kereszthaláláról! Csaba testvér soraival hívlak a magam és a petrozsényi gyerekek nevében! 
——
Petrozsény határában egy kis patak bátran neki szalad a nagy hegynek, kitart és neki lesz igaza! Lehet, hogy évmilliók munkája, de a gyenge víz nem adta fel, céltudatosan dolgozott és átvágta magát a kemény, hatalmas sziklán. Most a Bóli barlang mint egy csodálatos diadalív bórul rá a céltudatos kis cseppekből álló vízre, a csobogó patakocskára!

Kedves húgocskánk, kis szelíden csobogó víz, taníts meg kitartó, szorgos munkával, elérni a céljainkat. Te vágyva vágytál, a hatalmas tengerbe otthonra lelni. Segíts, hogy sohase adjuk fel az álmainkat, a mindennapi akadályoktól, a haladásunkat lefogó nehézségektől meg ne féljünk, mert azokból emelkedik egyszer  magasba a mi diadal ívünk is.
Szeretettel, Csaba t.

Szeretettel hívunk, várunk nemcsak a szentmisére hanem a közös bográcsban főtt ebédre is! Minnél több ház jelentkezését, létszámát is várjuk! Készüljünk együtt Jézus megváltó kereszthalálára és a feltámadásának ünnepére!
Szeretettel,
Jézus Szíve Gyermekvédelmi központ házvezető párja,
Andi és Guszti
.