Úk könyv Puskás Öcsiről és Papp Laciról

Megjelent Simon V. László új könyve, melyben a magyar aranycsapat nagyszerű csatárának Puskás Ferencnek és minden idők legnagyobb magyar ökölvívójának Papp Lacinak állít emléket. Előszót írtam e könyvhöz, és szeretettel ajánlom Szent Miklós napján fiataloknak, felnőtteknek egyaránt, mert meg vagyok győződve, hogy erősebb, bátrabb, több lesz mindaz, aki elolvassa ezt a remekül megírt könyvet!
Szeretettel, Csaba t.
—-
Hol vannak a határaink? Újból és újból fel kell tegyük magunknak ezt a kérdést! Ma sokan mondják, hogy merjünk kicsik lenni, fogadjuk el magunkat és a világot úgy ahogyan van, vessünk számot képességeinkkel, talentumainkkal és törődjünk bele a korlátainkba! Puskás Ferenc és Papp László nagysága pont az, hogy nem fogadták el magukat olyannak, amilyennek születtek, hanem kemény edzéssel, melynek során néha még a vért is ki kellett öntenie a cipőjéből, a boksz kesztyűből megmutatták, hogy az ember saját határait ki tudja tágítani, szét tudja feszíteni szárnyalásunkat visszafogó korlátokat! A Bajnokok megmutatták, hogy az ember sokkal több, sokkal erősebb, ügyesebb, mint ahogyan azt sokszor mi saját magunkról gondoljuk! A nagy mestereket csodálva az ember szinte észrevétlenül maga is nekilendül a saját feladatainak és lelkesen mondja, ha nekik sikerült talpra állni, felnőtt fejjel idegenben újrakezdeni, hátszélben is bajnoknak lenni, akkor én is megpróbálok a magam pályáján gólt szerezni, győzni, eredményeket elérni!
 
A sportot azért szeretem, tisztelem, mert ott nem intézik a gólokat, ott nem pályázaton jön össze a bajnokság, hanem ott minden egyes pontért keményen meg kell küzdeni! A bajnoknak akárcsak a vajúdó anyának a szülés, fáj a győzelem, mert rengeteg erőfeszítés, lemondás, izomláz van benne! Ez sajnos a mai ember életében mind kerülendő dolog, pedig egészen biztos, hogy az élet minden területén, csak a kitartó, szívós erőfeszítés vezet eredményhez! Te mint diák vagy tanár, orvos, munkás, vagy édesapa merj a saját pályádon Puskás Öcsi, Papp László lenni! Ne érd be azzal, hogy részt veszel az élet nevű nagy játékban, merd, akard kézbe venni a meccset, a te életedet és merj tisztességes küzdelemmel bajnok lenni ott ahova Teremtőd állított!
 
Köszönöm Simon Lászlónak az újabb nagyszerű könyvet, amiért lendületesen diadalmas útra hív a bajnokokkal! Istennek hála a sok hiteles adattal nem csak emléket állít a magyar aranycsapat nagyszerű csatárának Puskás Ferencnek, és minden idők legnagyobb magyar ökölvívójának, Papp Lászlónak, hanem ízes “vagánysággal” megírt, gazdagon illusztrált művével, olvasható módon, követhetően közénk hozza az égről a csillagokat!!! Bátran kijelenthetem, hogy ez a könyv nem csak a bajnokokról szól, hanem a holnap bajnokainak a kézikönyve is! Jönnek az ünnepek, ha szeretnéd férjedet, gyermekedet, megfáradt szüleidet felrázni, akkor ez a könyv a tied, fogd és ajándékozd meg őket vele, hisz minden oldal betűkbe zárt vitamin, olyan doppingszer mely biztos, hogy erőt, lendületet, küzdeni akarást ad neked és szeretteidnek!
 
A bajnokokra felnézve, Csaba t.
.