15 éve mondtam igent…

„Bizony mondom nektek, mindenki, aki értem és az evangéliumért elhagyja otthonát, testvéreit, anyját, apját, gyermekeit vagy földjét, százannyit kap; most, ezen a világon otthont, testvért, anyát, apát, gyermeket és földet – bár üldözések közepette –, az eljövendő világban pedig örök életet.”
Mk 10,28-31

Kedves munkatársak!

15 éve mondtam igent Csaba testvérnek, hogy a munkatársa leszek!
Mindennap hálát adok a Jó Istennek, hogy a kudarcok és a sérelmek ellenére, milyen jó dolog jónak lenni, nagyszerű érzés jót tenni valakivel.
Szeretettel Isten mellénk áll, lehet, hogy  10-15 évet kell várni, hogy pontot tegyünk az elkezdett dolgok végére. A végén össze lehet számolni a jót és a rosszat, a lényeg a lényeg, nem bántam meg, hogy igent mondtam.
Hálás vagyok a Jó Istennek…
 Mi voltunk a legboldogabb szülők, amikor oltárhoz kísérhettünk az első “fogadott gyermekünket”, és együtt ünnepelhettünk vele, élete egyik legszebb napján.
Kisebbik fiúnkat kísértük el vasárnap az első szent áldozására, osztozhattunk örömében.
Hála és köszönet munkatársaimnak és gyermekeinknek, akik helytállva végezték itthon a teendőket, vendégeinket ellátták, kiszolgálták, hogy mi gyalog elzarándokolhassunk a Csíksomlyói Szűzanyához, hogy hálát adjunk a múltért és imádkozzunk a holnapért.

Istennek legyen hála mindenért!
Szeretettel, Hajni