Csaba László videói

Tisztelt Címzettek, kedves Barátaim!

Január 20-ai levelem óta újabb 10 videót töltöttem fel a YouTube-ra (37.-46. sorsz.), így már 48 órányi anyag látható a mellékelt táblázat szerint. Amint időm engedi, folytatom a közzétételt 3 évtizednyi felvételeimből. A folyamatosan bővülő listát időnként (max. havonta) ismét továbbítom, és ajánlom azokat -érdeklődés szerint- szíves figyelmetekbe.
Szeretnélek egyidejűleg megkérni Benneteket, hogy az alábbi 2 témában aláírásotokkal támogassátok a kezdeményezéseket, – az 1. pontnál a szívetekre, a 2.-nál a pártpolitikát félre téve lelkiismeretetekre bízom döntésetek. Ha ez pozitív lesz, továbbítsátok barátaitoknak, ismerőseiteknek. Köszönöm!
1. Az elszakított magyarokért: http://www.minority-safepack.eu/
2.  A 2006-os meghurcoltakért: http://www.citizengo.org/hu/45179-szulessen-kozkegyelmi-torveny-2006-2010-kozotti-idoszak-politikai-ellenalloi-erdekeben

Végezetül a tavalyi Szent László évre tekintettel egy könyvre szeretném felhívni figyelmeteket, melynek esztergomi bemutatója a YouTube-ra feltett videóim közül a 31.  sorszám alatt látható. A 108 oldalas, kemény fedelű, nívós kivitelű, 22×19 cm méretű kiadvány (“Ferences köszöntés Szent László királynak”) minden bizonnyal felélesztené és kibővítené a Kárpát-medence szerte tisztelt Lovagkirályunkkal kapcsolatos történelmi ismereteinket.

Amint azt a kötetet szerkesztő Tokár Imre P. János ferences szerzetestől megtudtam, az 1000 példányban nyomtatott könyv mind elfogyott, ám sokan érdeklődnek az újabb kiadása iránt. Az ezzel kapcsolatos döntéshez felajánlottam segítségemet, hogy a címlistámban lévő 630 személynél felmérést végzek annak érdekében, hogy ki tartana igényt a 2.000.- Ft értékű kiadványra. Kérem tehát, hogy akit érdekel, jelezzen vissza fenti e-mail címemen.

Mint érdekességet megemlítem, hogy a külső borítón lévő- , a búcsúszentlászlói kegykápolna mennyezetén látható mű alkotója az a közel 33 éve elhunyt Takács István, aki szűkebb pátriámban, Máriaremetén, a Kisboldogasszony bazilikában megfestette azt a csodálatos freskót (lásd mellékletet, a bal oldalon bárddal kezében Szent László).

Szeretettel, barátsággal:

Csaba László