Lakás felújítás Gyergyóban

Milyen jó ilyen leveleket kapni!! Hálás szeretettel köszönöm Pál Marikának és mindazoknak, kik segítettek házat építeni, örömöt, hála forrást fakasztani a Gyergyói-medencében! Hálás szívvel osztom meg a képet és a levelet, örömmel kiteszem az ablakba, Csaba t.

——
Kedves Csaba testvér,
Hálatelt szívvel szeretnénk köszönetet mondani Csaba testvérnek, hogy az alapítvány által működtetett gyergyóújfalvi napközi a második otthonunk lehetett, nyolc éven át és még két kisebb testvérünknek jelenleg is sokat jelent az ott kapott segítség (Bernadett és Ibolya).
Mi Csilla és Réka jelenleg a gyergyószentmiklósi Szent Anna háznál lakunk, mivel már kilencedikesek vagyunk. Hálánkat mégis ennél fontosabb dologért szeretnénk kifejezni, amit alapítvány nyújtott nekünk és az egész családunknak a nyáron. Felújították a már omladozó, majdnem lakhatatlan állapotban lévő  családi házunkat. Mivel október végén tudott családunk visszaköltözni a felújított házba, igazából a téli  vakációban érezhettük a jó, meleg lakás kényelmét, amit biztosított nekünk a sok jóindulatú ember önzetlen munkája.

Hálás köszönet,
Csilla és Réka (a Ferenczi család)