Erdei Zsolt Gyergyószentmiklóson!

Erdei Zsolt, becenevén “Madár” világbajnok, félnehézsúlyú profi ökölvívó. A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, egy két órás kemény edzést tartott Gyergyószentmiklóson a gyerekeinknek, csak úgy kapásból! Mi igazából csak találkozni akartunk vele, de nagy hirtelen a beszélgetés kacagva, jókedvvel, mondhatni farsangosan átalakult bemelegítéssel összekötött edzéssé! Kisé olyan volt, mintha egy Nobel-díjas fizikus elkezdte volna az elsősöket a számok írására oktatni! Kacagva, vidáman, de lazsálást nem tűrve szépen megtartotta a két órás edzést! Mindenki elfáradt, lett izomláz is, de az biztos, hogy a bajnok kedves arca örökre beégett az emlékezetünkbe! A box edzés alatt azon gondolkodtam, hogy ezt nekem is így kellene csinálni, találkozom az emberekkel, néhány kis vidám tréfa, vicc és már ott is vagyunk az imádság sűrűjében a jó Isten színe előtt!

Kedves Zsolt, köszönöm azt a jóságot mellyel szárnyaid alá vetted gyermekeimet, köszönöm, hogy benned megérezhető a jó Isten ereje, lendületes dinamizmusa, s azt is, hogy te ezt az erőt jóra, a fiatalok oktatására, nevelésére használod!
Két szemfüles lányunk készített egy felvételt melyet én is büszkén megosztok! Ugyanakkor imádkozom, hogy itt Erdélyben is szülessen meg az Ökölvívó Akadémia!
Szeretettel, Csaba t.