Székely táncok Temesváron

Szép és jó dolog szeretni a gyermekeket, érdemes befektetni a fiatalokba mert megtérül örömben, jókedvben, csodaszép táncban, énekben!!

Hála és köszönet kedves Attilának a jóságáért a sok szép képért, és a szép levélért, mit örömmel megosztunk, Csaba t.

—————————

Székely táncok székely ruhában – a zsombolyai Szent Mihály otthon gyermekei a Temesvári magyar napok keretében

Azt a sok gyermek mosolyt, puszit és ölelést, amelyeket azon a vasárnapi napon reggeltől estig kaptam, szét osztanám az egész világban, hogy a békét és a szeretetet az emberek lelkében tápláljam és erősítsem vele!

Hoztam én Münchenbe is és szétosztottam a Szent Ferenc Alapítvány Németországi Támogató Szervezetünk “Förderverein St. Franziskus Déva e.V.” körében is!

Első sorban Huber István bátyánknak és családnak gyors és hasznos anyagi támogatásával létrejött kitűnő munkának köszönhető e szép kulturális, hagyományos terv megvalósítása!

De mindenkinek, ki valahogy egy kisebb nagyobb szerepet játszott ebben a feladatban, szól a gyermekek köszönete; a két csodálatos, szeretettel teljes és kitartó munkát végző nevelőknek, Markó Piroskának és Markó Ceciliának, az ügyes, jó munkát végző, önkéntes tánc tanárnak, a mindig sok szeretettel kísérő önkéntes támogatónknak, Krisztina néninek, a két ügyes erdélyi varró néninek, a jól végzett munkájukért, a volt zsombolyai polgármester úrnak, Kaba Gábornak, mert segített lebonyolítani a számlázást, meg sok minden másért is, Cecinek és Évinek a dévai irodán jól végzett munkájukért, a Kortmann családnak, a németországi irodai hasznos munkáért, mindenkinek hálás köszönet!

Igen! Oly könnyűnek tűnik, ha az ember nézi a gyermekek szép táncát, de csak kevesen tudják, hogy menyi munkával van kötődve!

De tudjuk, hogy csak ha összetartva, szeretettel és bizalommal csináljuk munkánkat, csak akkor fogunk jó és Istennek kedves eredményes munkát végezni!

És ha a gyermekek mosollyal az arcukon és jó kedvel szerepelnek és töltik el utána a napot, az már az első nagy ajándék számukra!

Isten Fizesse minden jó szándékú ember hozzájárulását melyet lecsendesedve ezekben az esti órákban egy imával is megköszönöm!

Sok szeretettel!

Szeles Attila
a Szent Ferenc Alapítvány Németországi Támogató Szervezetünk “Förderverein St. Franziskus Déva e.V.” nevében!

2017-09-24_002

2017-09-24_010 2017-09-24_015 2017-09-24_019 2017-09-24_024 2017-09-24_037 2017-09-24_002 2017-09-24_001