Hálás köszönet

Három kedves kolléganőnket kitüntettek! Gratulálok nekik is, és a gyermekeiknek, kollégáiknak, hisz a kertek, mikre méltán vagyunk büszkék az ő közös “gyermekük”!!
Büszke örömmel, Csaba t. 

————

Drága Éva, Hajni, Zsóka!

Drága Csaba testvér!

Ezúton is gratulálunk még egyszer a kertekben és házakban végzett Istent dicsérő és embert próbáló, lenyűgöző munkátokhoz, és az elnyert Iskolakertekért-díjhoz! Lezsák Sándor Tanár Úr és Képviselő Úr elhangzott indító szavai, hogy “az iskolákban elsősorban nem tudósokat, hanem jó embereket kell nevelni” állíthatjuk, hogy nálatok meg is valósul!
Személyetekkel való találkozás a szeptember végi iskolakert fórumok minden résztvevőjére nagy hatást gyakorolt, egyöntetű volt a vélemény, hogy az idei díjra nem választhattunk volna jobb jelöltet!
Csatolom András díjátadón elmondott méltatását, és néhány képet Sepsi Botond önkéntes fotósunk lencse végéről…
Hálával, hogy megismerhettünk és ígérve, hogy nem veszítünk szem elől, áldást kívánunk további munkátokra, életetekre!
Nóra, András, Izolda

2017. szeptember 22. 12:48 Iskolakert Hálózat írta, <iskolakert.halozat@gmail.com>

:

Drága Csaba testvér!

Köszönjük az imát, erőt merítünk belőle a végső szervezkedéshez!

Ígértük a rimóci  iskolakertről szóló kisfilmet, ezen a linken letölthető:
https://www.youtube.com/watch?v=HSTnRMcw4sU

Csaba testvértől pedig várjuk továbbra is a Szent István terv leírását, és esetleg néhány megerősítő gondolatot az iskolakert mozgalomról ha ideje engedi majd!

Isten áldását kérjük Csaba testvér munkájára, a két szemünkkel látott csoda folytatására!
Izolda, Nóra, András
2017. szeptember 21. 10:27 Csaba Böjte írta, <bojtecsabaofm@gmail.com>:

http://www.magnificat.ro/portal/index.php/hu/csaba-testvmainmenu-42/napi-evangelium/15368-2017-szeptember-19-kedd

Nagy szeretettel köszöntlek benneteket….  Imádkozom, hogy munkátok eredményes legyen…
Szeretettel, Csaba t.
2017. szeptember 20. 10:54 Iskolakert Hálózat írta, <iskolakert.halozat@gmail.com>:

Drága Csaba testvér!

Az Alapítvány munkatársaival, a Házakkal, gyermekekkel, kertekkel való találkozás minden képzeletünket felülmúlta, nagyszerű, lélekből végzett világjobbító munka, amit végeznek, mindenképpen méltó az Iskolakertekért Díjra!
Szívből gratulálunk! Sok áldást, erőt, örömöt, lelkesedést kívánunk a folytatáshoz!Köszönjük minden Háznak a ránk szánt időt és figyelmet.

Csaba testvérnek külön hálásak vagyunk a hétfői együtt töltött utazás élményeiért, a megosztott történelemért, gondolatokért, a belénk vetett, megerősítő bizalomért! Igazi feltöltődés volt számunkra az együtt töltött idő!
A Házakkal felvettük a kapcsolatot, a megbeszéltek szerint a Dózsa György-i, a szárhegyi és a csíksomlyói kertek elért példamutató eredményeit jutalmaznánk, és hívtuk őket a szeptember végi fórumokon való bemutatkozásra, részvételre, a díj átvételére.
Csaba testvérnek nem tudom, hogy sikerült-e a 29-i naptárját megnéznie. Tegnap a gödöllői könyvtárban láttam egy jó nagy plakáton, hogy 29-én 5 órára Gödöllőre is várják. Nagyon nagy szeretettel várjuk, de nem szeretnénk szétszakítani sem a sok programmal…
Az is jó lehet esetleg, ha egy nyílt levelet ír Csaba testvér a kárpát-medencei iskolakertek és a saját kertjeik fontosságáról a hátrányos helyzetű gyerekek életében, amit a fórumon felolvasnánk a 3 kert bemutatkozása előtt.
Csaba testvérrel beszéltünk útközben a Szent István tervről, a Kárpát-medencei tündérország elképzelésekről. Ha ideje engedi és átküldi, szívesen olvasnánk.
Köszönettel és szeretettel,
Nóra, Izolda, András, Laci
IMG_4274-4IMG_4445IMG_4557-2IMG_4429IMG_4350IMG_4342IMG_4578