Lövöldözés Las Vegasban

Helyi idő szerint vasárnap este 22:30-kor egy támadó a Las Vegas Stripen található Mandala Day Casinóból lőtt bele egy szabadtéri koncert közönségébe. Legalább ötvenen meghaltak, több mint négyszázan megsérültek. A támadó öngyilkos lett, a társát elkapták. Ez a legvéresebb tömeglövöldözés az Egyesült Államokban.

 
 
Hihetetlen sok indulat, gyűlölet tombol a világban, sajnos a rossz, a gonosz, mint vírus terjed, fertőz meg embereket, népeket, fordít egymás ellen, okoz mérhetetlen fájdalmakat! Imádságos elcsendesedésben nézzünk magunkba, vajon én mennyire vagyok megfertőzve? Kíméletlen határozottsággal irtsuk ki saját szívünkből a családunk, közösségünk, világunk iránti bontakozó ellenszenvet, a gyűlöletnek még az írmagját se hordozzuk magunkban, mert az nagyra nőve örök pusztulásba ránt, mint véres zsákmányát!
»Dicsőség a magasságban Istennek és békesség a földön a jóakaratú embereknek!« Lk 2.15. Kétezer évvel, Krisztus születésekor hangzott el ez az isteni kívánság, kérlek bizalommal, legalább a saját életünkben váltsuk valóra! Szeretettel, Csaba t.