Hegyi farm – Szencsed

Szent Ferenc Alapítvány nagy fába vágta a fejszéjét! Szeretnénk a mezőgazdasági oktatáson részt vevő fiatalok számára egy hegyi farmot létesíteni, hol a pásztorkodást, s mindazt mi ezzel kapcsolatos szépen megtanulhatnák, és be is gyakorolhatnák!! Hosszú az út míg bátran hátra dőlhetünk, sok a munka, de Istennek hála elkezdtük, amint a kedves Illenzc Renáta felvételei, és rövid ismertetése is látni engedi!
Szeretettel ajánlom imádságos szeretetetekbe a Szent Lászlóról elnevezett  Farmot, s annak lakóit,  a kedves kollégákat, de az ők négylábú munkatársaikat is! Bizalommal, Csaba t.
—–
Szencsed… gyönyörű név, mesés táj, szent csend. A levegő, a víz, az ízek, az illatok mind-mind különleges, de mégis ami újra és újra visszavisz erre a helyre, az egy különös BÉKE érzés. Valami történik ott az emberben, ott belül. Valami ősi élmény, olyan ismerős, olyan természetes, mégis új. A feltöltődés új értelmet nyer ezen a helyen. Szeretettel, Renáta!