Csatlakozz az imaláncunkhoz!

A világ békéért októberben végzett kilenced után sokan kérték, hogy ne hagyjuk abba a közös imádságot! Sajnos a mindennapi véres események is arra indítanak, hogy még buzgóbban imádkozzunk! Flüei Szent Miklós kezében mindig ott volt a rózsafüzér, ezért is szeretnénk  egy rózsafüzér társaságot szervezni az áldott békéért!!

Szeretettel meghívlak  csatlakozz az imaláncunkhoz, együtt szeretetben imádkozva hiszem, hogy erősebbek leszünk mint a gyűlölet, mely erőszakkal, háborúval szét akarja tépni a világunkat!

Szeretnél velünk együtt imádkozni a békéért? Csatlakozni szeretnél a rózsafüzér társulatunkhoz? A www.magnificat.ro oldal közepén van egy ablak, a hírlevél alatt: Rózsafüzér társulat címmel, ha ott bejelentkezel, akkor kezdjük küldeni most advent első szombatjával, minden hónap elején azt a tizedet mit te mondasz, és küldünk melléje egy rövid elmélkedést is!! A rózsafüzér elmélkedés, igazából egy ősi imamód, a célja hogy a megváltásunk titkainak megértéséhez vezessen bennünket!

A csatolt oldal szépen elmagyarázza magát az imádság végzésének a módját, szeretettel kérlek, hogy nyisd meg és olvasd el, mielőtt jelentkeznél!

http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=14

2015. november 29. (vas)  16.00 Dunakeszin, a Művelődési házban tartok egy előadást, ott szeretnék az áldott békéért szerveződő rózsafüzér társulatról is beszélni!!

Hiszek az imádságos szeretet végső győzelmében, Csaba t.