Bármit kértek majd…

“Bizony, bizony mondom nektek: bármit kértek majd nevemben az Atyától, megadja nektek. Mindeddig semmit sem kértetek az én nevemben. Kérjetek és kaptok, hogy örömötök teljes legyen.” Jn 16:23-24

Az ima hatalmas, gyógyító erején, sokszor én is elcsodálkozom!  Két évvel ezelőtt megosztottam egy pár hónapos kisfiú képét  az interneten és arra kértelek, hogy imádkozzunk együtt, hogy neki is legyen anyukája apukája. A gyereket a szülei nálunk hagyták a gyermeküket és egyik itt, a másik ott volt külföldön! Előbb az anyuka jött haza, aztán az apuka is is haza jött, és lám – lám most szépen együtt is töltötték a szilvesztert gyermekükkel örömben, békességben az Isteni Irgalmáról elnevezett gyermekvédelmi központunkba!  A képek alapján volt ott jókedv, öröm, derű, amit nagy szeretettel köszönök a Felvidéki Rádió munkatársainak is!
 
Igen testvéreim, merjünk Isten színe elé térdelni, merjünk Teremtőnktől csodákat kérni a bajban lévők társaink számára! Egy atyának az az öröm, ha jósággal ajándékot osztogathat, a benne bízó gyermekeinek! Dicsőítsük meg Istenünket azáltal, hogy hittel eléje térdelünk és alázattal ajándékokat kérünk jó testvérekként egymás számára! Semmire se mondjuk azt kishitűen, hogy lehetetlen, hanem hitünkkel biztosítsunk tág teret a világot tovább teremtő Istenünknek! Szeretettel, Csaba t.