Senki se karácsonyozzon egyedül!

Kedves magányos testvérek!
IMG_4590devaTudom, hogy azoknak, akik magányosan élnek, talán az év leghosszabb estéje karácsonykor van. Mi minden évben sok- sok olyan gyerekkel ünnepelünk, akiket nem visznek haza, akik után senki nem jön.
Kisebb testvéri szeretettel meghívom mindazokat, akik magányosak, jöjjenek el közénk Dévára, ünnepeljük együtt a mi Urunk Jézus Krisztus születését, a Szent Ferenc Alapítvány nagy családjában. Ha eljössz, a gyermekeinknek lesznek testvérei, nagyszülei, nagybátyjai, nagynénjei. A rendezvényünkre 23-án megérkezhetsz, így részt vehetsz az ünnepi felkészülésben, a lelkigyakorlatos elmélkedésekben, de az ünnepi sütés-főzésbe is bekapcsolódhatsz. Az ünnepi együttlétünket 26-án zárjuk, de ha időd engedi, maradhatsz hétvégére is.
Ezeken a napokon szeretettel vállalom, hogy lelkigyakorlat keretén belül, 2-3 elmélkedéssel támogatom az ünnepre, örömre való hangolódást. Amennyiben arra az elhatározásra jutottál, hogy velünk töltöd a karácsonyi ünnepet, szeretettel kérlek, hogy írjál Palkó Ceciliának ceciliapalko@yahoo.com címre, vagy Nagyfalusi Évának az eva.nagyfalusi@hotmail.com címre.

Sok szeretettel, Csaba t.