Gyermekbúcsú Székelyhídon

2o14. június elsején tartjuk az első gyermekbúcsút Székelyhídon 11.00 órától! Mindenkit szeretettel várunk erre a szép vasárnapra, melyen az értünk gyermekké lett Istent szeretnénk példaképül magunk elé állítani! Sajnos világunk nagyon sokszor házsártos, bogaras, hisztis, koravén felnőtt, ezért gyermeki, pajkos lelkületet, vidám, bizakodó szívet kérünk Urunktól, aki nagyon határozottan azt mondja ma is nekünk: “ha nem lesztek olyanok mind a gyermekek, nem mentek be a mennyek országába”!

A gyermeki lelkülettel való ismerkedésen túl, szeretnénk olyan ügyesen és jól megszervezni ezt az ünnepet, hogy a családok érezzék meg, milyen jó gyermeket vállalni, nevelni! Igen, életünknek értelmet adó gyermekkacagással szeretnénk ezt a szép napot bearanyozni, ezért a székelyhídi gyermekek mellett a környék otthonaiból is meghívjuk a kicsiket, nagyokat egyaránt! Nagyon sok gyermek lesz, én garantálom, hogy csattanós friss puszi fog jutni mindenkinek, és aki kergetőzni, bújócskázni szeretne, hát az ódon falak között biztos, hogy talál magának játszótársat! Az lenne jó, ha egy napra legalább mindannyian gyermekek lehetnénk!

Végezetül azért is fontos, hogy sokan eljöjjetek, mert e szép napon fogunk egy közös levelet írni Ferenc pápának, melyben megkérjük, hogy június elsejét tegye az egész világon a Gyermek Jézus szép ünnepévé!
Szeretettel várunk! Csaba t.