Hogy néznek rád a szeretteid?!

Csíksomlyón a nagy hó alatt a vakációs csendben szembejött a nevelőnéni nagy fia, Boti egy vadonatúj járgánnyal! Hű -ha honnan van? Rám nézett dagadó büszkeséggel és csak annyit mondott édesapám csinálta, bicskával, billenő teherautó!

Milyen sok féle apa van?! Balázs Attila, Boti édesapja időt, energiát áldozva az ö kisfiának fából bicskával autót készít, és a fia a sok sok műanyag játékot otthagyja, mert az ö apukája kis teherautójával játszik, alszik, ebédel!

Igen ilyen édesapák is vannak, és vannak olyanok is akik a vakáció csendjében várakozó gyerekeiket nem látogatják meg…

Persze hogy nem haragszom rájuk, csak sajnálom, hisz számukra is született egy sóvárgó szempár, melybe ők is büszke örömet, varázsolhatnának, és azt hiszem, ha egy férfinak van amiért e világ porába lépjen, az pontosan az, hogy a gyermeke ilyen büszke örömmel nézzen fel rá!

Egy ember sok -sok mindent elérhet, megvalósíthat ezen a földön, de egy dolog biztos, csak az ö testéből, véréből született gyermeke szemében válhat e világon a leghatalmasabb, legerősebb, legtisztább teremtményé!

Ezt a csodálatos, semmihez nem hasonlítható, a gyermeke tekintetében való újjászületést egy szülőnek kihagyni úgy gondolom, hogy nem vétek, hanem szörnyű mulasztás, hisz a teremtő Isten előtt olyanná válunk, amilyeneknek a mi drága szereteteink szeme tükre körbezár!

Büszke örömmel, amiért ilyen nevelőim vannak, Csaba t.auto