Hétvége Székelyföldön

Kedves Kollégák!
Most hétvégén megyek Székelyföldre.
Nov. 14-én Marosvásárhelyen, a Szent Cecília otthonban 19.oo órától szentmisét mutatunk be melyre nagy szeretettel meghívjuk a ferences kistestvéreket, e születő háznak barátait.
Nov.15-én Máréfalván lelkinapot tartunk 9.oo órától a Nyírő Józsefről elnevezett iskola diákjainak, pedagógusainak.
               11.oo-tól a helység templomában szentmiseáldozatban imádkozunk a felnövekvő generációkért.
               15.oo-tól alapítványunk Udvarhelyszéki kollégáinak lesz találkozó.
Nov. 16-án 11.oo-órától tartjuk Csíkszereda központi templomában Antal Tamás és kedves Emőke harmadik gyerekének a keresztelőjét.
Nov. 17-én, vasárnap 11.oo órától Szentsimonban szeretnénk a jó Istennek és a nagylelkű támogatóinknak egy szentmiseáldozatban megköszönni a sikeres indulást, és utána a közös ebéd alatt megbeszélni, hogy e hatalmas lehetőséget, hogyan lehetne a legjobban kamatoztatni.
Nov. 18-án Szárhegyen 11.oo-tól szentmise e szép medencében szorgoskodó munkatársaimnak.
Nov. 19-én Szászvároson, 17.oo óra Szent Erzsébet búcsú, melyre a helybeli munkatársakkal, gyerekekkel szeretettel várunk.
Nov. 21-én Petrozsényben, 18.oo órától Jézus szent Szívéről elnevezett otthonunk kápolnájában szentmisében köszönjük meg a jó Istennek és támogatóinknak a jóságát.
Utamon elkísér a kedves Eszter doktornő, és Imre bácsi, de ha valaki más is szeretne ezen az úton elkísérni, netalán elvinni magával nagy szeretettel várjuk.
Programomat azért osztom meg, hogy tudjátok, merre keresetek. Amennyiben valakinek bármilyen gondja is van, szeretettel kérlek, hogy akár személyesen keresen meg, a jelszó: két ember között a legrövidebb út az egyenes beszéd!
Hálás szeretettel,  Csaba t.