Jó hírek Zerindről!

A feketegyarmati és zerindi napközi összefogott és együtt töltöttük el a május elsejénket. A zerindi napközisek átbicikliztek Gyarmatra, ahol rövid séta után a Körös-part mellett letelepedtünk szalonnát sütni. A lakmározás után közösen játszottunk. Betegség miatt nem vett reszt az összes napközis gyerekünk, de így is szép számban voltunk. Mindenki jól érezte magát!
Szeretettel:
Kiss Csilla, Zerind
Tyukodi Piroska, Feketegyarmatzerind.1
Sok sok gyerek útra kelt, és utukat nem zavarta meg az országhatár, vígan átkarikáztak rajta és a Körös mentén Zerinden egy nagyon szép együttlét koronázta meg a kétkerekes vándorok erőfeszítését! Isten áldja a szervezőket, a rendezőket, és a fiatalokat, kik biciklivel jöttek bennünket meglátogatni, Szeretettel, Csaba t.
Kedves Csaba Testvér!
Tegnap résztvettünk a Zerinden megrendezésre kerülő HURO BIKE PLAN pályázatos bicikliversenyen. Délelőtt közel 150 biciklissel letekertünk a dénesmajori országhatárig, ott fogadtuk a magyarországi biciklis fiatalokat, majd délután napköziseink is beneveztek az ügyességi versenyre. Minden résztvevő, így a napköziseink is ajándékokban részesültek. Tyukodi Piroska néni erre az alkalomra zászlókat is készített a gyerekekkel. Szép nap volt!
Szeretettel:
Kiss Csilla
zerind.2